.

.

Згрижувачки грант мажи без црни очила за сонце

Згрижувачки грант мажи без црни очила за сонце

DEN 2.00
Достапност

Фостер Грант за сонцето за сонце за сонце на сите цилиндри, така што ништо не влегува во патот на големо патување. Леќите со кафеава боја имаат посебна анти-рефлексивна (AR) облога за намалени рефлексии и засилена јасност. Полу-бесмислената, црна рамка е лесна, сепак силна, и има дизајн на завиткување и прилагодливи влошки за носот за посигурно, удобно вклопување. Леќите обезбедуваат 100% UVA-UVB заштита и се отпорни на гребење и влијанија. Носено повеќе од 90 години од Глобал икони и трендови, Фостер Грант е оригиналниот американски бренд за сонце. Фостер Грант верува во очила што е без напор мода напред и совршено вие, со вистински квалитет што можете да го видите и почувствувате. Секој пар згрижувачки очила за сонце, читатели, очила со сина светлина и повеќе се внимателно конструирани за да ви дадат најудобно вклопување, како и достапен, моден напред. Леќи за возење и намалување на рефлексиите. Леќи помагаат да се филтрира потенцијално штетно сино светло*. Леќи отпорни на гребење. Леќи отпорни на влијание. 100% заштита на леќи UVA-UVB. НАПРАВЕНО ВО КИНА. Леќи со униформа филтер за нијанса приближно 70% -96% од потенцијално штетно сино светло, и леќи со филтер за градиентска нијанса приближно 0% -96% од потенцијално штетно сино светло (во зависност од делот на тестираните леќи). Процентот претставува просечна количина на потенцијално штетно сино светло филтрирана на 5 зголемувања на нанометар во опсегот на нанометар 415-455 на видливиот светлосен спектар.

R

Комплементите на стоката