.

.

Eryвори Репозиционирани Етикети За Испорака, Сигурна Технологија За Добиточна Храна, Лепило За Репозиционирање, 2 4

Eryвори Репозиционирани Етикети За Испорака, Сигурна Технологија За Добиточна Храна, Лепило За Репозиционирање, 2 4

DEN 1.67
Достапност

Овие светло бели Етикети За Репозиционирање На Превозот со Технологија За повторно колебање може да се отстранат и повторно да се нанесат без да се оштети етикетата или пликот. Лесно е да се поправат неправилно поставените етикети, без разлика дали се наопаку или дури и со погрешна адреса. Лепилото за репозиционирање станува трајно и етикетите на с нема да паднат. Компатибилни со инк-џет печатачи, етикетите се едноставни за прилагодување со остар, јасен текст користејќи бесплатни шаблони и дизајни воeryвори/шаблони. Етикетите наeryвори 58163 имаат сопственичка Сигурна технологија За Напојување(Р) за да испорача посигурна храна преку вашиот печатач, спречувајќи неусогласеност и заглавување. Технологијата за повторно колебање ви овозможува да ја отстраните и повторно да ја нанесете етикетата без да ја оштетите етикетата или пликот. Лепилото за репозиционирање станува трајно, така што етикетите нема да паднат. Прилагодете со бесплатни шаблони и дизајни на /шаблони. Компатибилен со инк-џет печатачи.

R

Комплементите на стоката