.

.

Град Оган Оган Брод 60109

Град Оган Оган Брод 60109

DEN 2.67
Достапност

Изгаснете го пожарот НА светилникот СО Градскиот Противпожарен Брод ЛЕГО®, со подвижна рака на кран, воден топ што пука со обетка што може да го сруши пламенот, плус чамец, противпожарна опрема, кујна, медицинска станица и авион на светилникот. Вклучува 5 минифигури : Капетанот, 2 машки пожарникари, женски пожарникар и чувар на светилникот. Изградете Противпожарен Брод со детален мост, рефлектори, чамец, воден топ што лансира обетка со подвижна рака на кран и многу повеќе!. Пукај ?вода? парчиња да се стави надвор ?оган? во градежниот светилник со пристаниште и колиба!. Вклучува капетан на брод, 2 машки и 1 женски пожарникари и минифигури за чувари на светилници, плус многу опрема и додатоци. ЛЕГО градежните играчки Се компатибилни СО СИТЕ ЛЕГО градежни комплети за креативна зграда. Оган брод е над 11? високо, 12? долго, и 6? широк. Светилникот со пристаниште и колиба е над 6? високо, 6? широк, и 3? длабоко. 412 парчиња ? За момчиња и девојчиња на возраст меѓу 6 и 12 години.

R

Комплементите на стоката