.

.

Хартија, SJPS61850, 3-Делител Класификација Папки, Кутија, Црвено

Хартија, SJPS61850, 3-Делител Класификација Папки, Кутија, Црвено

DEN 303.84
Достапност

Папките за класификација имаат 25 точки, издржливи капаци за Преса со силни тивек гусети. Вградените 2 " метални сврзувачки елементи внатре предни и задни капаци нудат капацитет од 2". Три разделувачи изработени од цврст, Крафт-залиха од 17 точки создаваат осум делови. Секој делител има двострано прицврстување, така што папката нуди вкупно осум сврзувачки елементи. Секоја папка нуди 3" проширување за дебели купишта на проектот documents.SJ Папки За Класификација На Хартија 3-Делител, Црвена, 10 / Кутија (Количина) Папка Со Правна Големина со 3 разделувачи. Разделувачи изработени од цврсти, 17 поени Крафт акции. 3 " проширување со силни Тивек гусети. 25 точка Црвена прес-табла; 10 / Кутија. 30% пост-потрошувачки материјал.

R

Комплементите на стоката