.

.

Детектор За Бубачки За Птици Домашен Монитор, Стапица За Бубачки

Детектор За Бубачки За Птици Домашен Монитор, Стапица За Бубачки

DEN 0.67
Достапност

Мониторите за Бубачки птица-Х се едноставни, дискретни и можат да се користат во секое опкружување. Овие мали, проѕирни пластични монитори за бубачки активно ги намамуваат бубачките (доколку се присутни или во близина) во безбедното пакување, каде што се залепуваат за лепливата обвивка / плочата за лепило. Мали, јасни, дискретни монитори може да се постават насекаде каде што се сомневаат грешки. Јасен прозорец за гледање ја прави инспекцијата едноставна; може да се проверува секојдневно и повторно да се користи. Може да се користи во области со висока влажност. Продадени како 1 Секој. Тип На Ставка : Уред За Откривање Бубачки. Марка : ПТИЦА-Х. Производителот Дел Број : ББА-12.

R

Комплементите на стоката