.

.

Еделман Решетката Крило Печат Комплет За 04-Субару Импреза

Еделман Решетката Крило Печат Комплет За 04-Субару Импреза

DEN 2.33
Достапност

Комплети За Заптивки За Заптивки На решетката : 04-07 Субару Импреза Еделман Решетката И Комплетите За Заптивки за Шипки ги вклучуваат сите потребни компоненти за повторно затворање на решетката и шипката што протекува, враќајќи ја целосната фабричка функционалност. Вклучува само компоненти со врвен квалитет што ги исполнуваат или надминуваат спецификациите на ОЕ. Достапна алтернатива за замена на целата решетка за управување само за да се елиминираат досадните протекувања. Секој комплет ги содржи сите потребни О-прстени, заптивки, чаури за решетки, хардверски делови итн. потребни за секоја специфична апликација. Вклучува сеопфатни упатства.

R

Комплементите на стоката