.

.

Данаж Торби Товарни Штедач Со Слободен Фло Инфлација Дефлација Пиштол

Данаж Торби Товарни Штедач Со Слободен Фло Инфлација Дефлација Пиштол

DEN 287.84
Достапност

r Five (5) Штедач на Товар 36" x 36" Одобрена Торба ЗА Данирање НА Надувување AARRuoffice Dunnage Cit има пиштол за надувување/дефлатор со слободен флоовие индустриски кеси се лесни и имаат патентиран систем за дефлатор за одењеr Manufactured со поли ткаен материјал оваа торба е водоотпорна, еднократно и може да се рециклираr Inflates за помалку од минута и пиштолот за надувување Застанува Откако ќе се наполни со екструдирање на воздухот од задниот дел На ПиштолотР Пет (5) ТОВАРЕН ШТЕДАЧ 36" х 36" одобрена е торба за надувување. Uoffice Данаж Комплет има слободен flo инфлатор/дефлатор пиштол. Овие индустриски кеси се лесни и имаат патентиран систем за дефлатор за одење. Произведена со поли ткаен материјал оваа торба е водоотпорна, еднократно и може да се рециклира. Се надувува за помалку од една минута и пиштолот за надувување застанува откако ќе се истисне полн воздух од задниот дел на пиштолот.

R

Комплементите на стоката