.

.

Мотор пс - Резервоар За Гориво Испраќач Собрание

Мотор пс - Резервоар За Гориво Испраќач Собрание

DEN 1151.20
Достапност

Единствените делови препорачани Од Компанијата Форд Мотор за возила Форд и Линколн. Модулите за Испорака На Гориво на мотоцикли се дизајнирани и тестирани според ригорозните инженерски стандарди на Форд. Деловите на моторот се вклопуваат правилно првиот пат за побрза, полесна инсталација. Мотор пс-317 Резервоарот За Гориво Испраќачот Собранието.

R

Комплементите на стоката