.

.

Рис Тежина Дистрибуција Кука Бар-10-3 4 Капка, 8-3 4 Пораст, фунти

Рис Тежина Дистрибуција Кука Бар-10-3 4 Капка, 8-3 4 Пораст, фунти

DEN 1.33
Достапност

Решетките за Распределба на тежината се дизајнирани за употреба со сите комплети за дистрибуција на тежина и тркалезна шипка. Кука Бар Големина : 2". Капацитет : 1.400 фунти. Капка : 8-3/4". Пораст : 10-3/4". Заварени. Дизајниран за употреба со сите комплети за дистрибуција на тежина и тркалезна шипка. Кука Бар Големина : 2". Капацитет : 1.400 фунти. Капка : 8-3/4"; Пораст : 10-3/4". Изградба : Заварени.

R

Комплементите на стоката