.

.

YouCopia UpSpace Spice Racks Организаторите Грамофон Полица

YouCopia UpSpace Spice Racks Организаторите Грамофон Полица

DEN 604.80
Достапност

Полицата на грамофонот во вселената е пријателот кој го прави сето тоа. Прилагодливата полица го максимизира вертикалниот простор, така што сѐ сигурно ќе одговара. Грамофонот од 11 инчи ги ротира предметите напред за лесен дофат. Челичните жици и нелизгачките стапала обезбедуваат цврста поддршка. Со дополнителен слој на складирање што се врти, вашите кабинети ќе гледаат нагоре. Прилагодлива висина (3.7" -5.7 " дозвола) одговара на предмети и го максимизира вертикалниот простор. Грамофонот непречено се ротира на топчести лежишта од нерѓосувачки челик. Цврстите челични жични нозе поддржуваат до 25 килограми.

R

Комплементите на стоката