.

.

Пулан Про Замена Палубата Појас за во. Јавање Косилка

Пулан Про Замена Палубата Појас за во. Јавање Косилка

DEN 3.00
Достапност

Чувајте ја вашата 48 " Пулан Про трактор работи непречено и сигурно со нов квалитет замена палубата појас. Пакетот содржи еден (1) појас. Заменува Оригиналниот Дел#. За Пулан Про, Arенс, Занаетчија, мареј и Снепер трактори. За правилна инсталација, ве молиме погледнете го упатството за сопственици на вашиот трактор.

R

Комплементите на стоката