.

.

Центар за тркала, DC3Z1104A

Центар за тркала, DC3Z1104A

DEN 876.00
Достапност

СОСЕМА НОВО СКЛОПУВАЊЕ На Центар За Тркала!Висококвалитетен - Сертифициран - Резервен Пазар - Изработен Од Издржливи Компонентиоваа ставка Е Неоригинален дел Компатибилен со следните години и модели : 2011 2012 2013 2014 2014 2015 2016 Форд Ф-250 Супер Должност2011 2012 2013 2014 2015 2016 Форд Ф-350 Супер Дутитрим : Кралот Ранч, ларијат, Платина, Xl, Xltengine : 8 Цил-6.2 и 6.7 Литернота : 4wd 4wd, единечно поставување на задните тркала на возилото : предна, возачка или патничка страна оем број : Dc3z1104a. Parkslink : . Холандер : . Вклучено лежиште : вклучено Лежиште. Број На Навртки : 8 Навртки. Заменува Ое Број : DC3 Z1104 A. 8 x 6.69 во. Шема На Завртки.

R

Комплементите на стоката