.

.

Нов UAC CO 1216c C Компресор -- Sd7v Компресор Собранието Одговара изберете: 2001 - ФОЛКСВАГЕН ЏЕТА, 2001 - ФОЛКСВАГЕН ГОЛФ ГЛС

Нов UAC CO 1216c C Компресор -- Sd7v Компресор Собранието Одговара изберете: 2001 - ФОЛКСВАГЕН ЏЕТА, 2001 - ФОЛКСВАГЕН ГОЛФ

DEN 3.33
Достапност

Нов UAC CO 1216c A/C Компресор Sd7v16 Компресор Собранието. Сосема Ново! Внесете го типот на вашето возило во вашата гаража за да најдете совршено вклопување за вашето возило! Универзален климатик (UAC) производ, произведен Од Универзален Климатик (UAC). Дел Број : CO 1216c Дел Тип : Нов UAC CO 1216c A/C Компресор Sd7v16 Компресор Собранието. Висококвалитетен Нов UAC CO 1216c A/C Компресор Sd7v16 Компресор Собрание за автомобилска замена. UAC A/C Компресор Sd7v16 Компресор Собранието CO 1216c Одговара Изберете : 2001-2004 ФОЛКСВАГЕН ЏЕТА 2001-2002 ФОЛКСВАГЕН ГОЛФ ГЛС 4 Цил 2 Л 2000 ФОЛКСВАГЕН ГТИ 4 Цил 2 Л 2003 ФОЛКСВАГЕН ГОЛФ CL 4 Цил 2 Л 2005 ФОЛКСВАГЕН ЏЕТА TDI ОПЦИЈА ПАКЕТ 2 4 Цил 1.9 Л 1999-2000 ФОЛКСВАГЕН Џета Глс 6 цил 2.8 л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО ВО НАШИОТ ДОДАТОК ЗА ВКЛОПУВАЊЕ ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

R

Комплементите на стоката