.

.

Mtsil Сребрена Мат Матирана Декоративна Прозорец Филм 48in 6ft Од BuyDecorativeFilm

Mtsil Сребрена Мат Матирана Декоративна Прозорец Филм 48in 6ft Од BuyDecorativeFilm

DEN 2.00
Достапност

Филмовите од матирано стакло или матираната мат серија се дизајнирани да обезбедат одлична приватност со прекрасно замрзнат изглед. Матираното стакло често се фаворизира и на приватни и на јавни места бидејќи успешно го замаглува предметот зад него додека ја одржува јасноста и уметноста на стаклото. Материјалот што се користи за производство на овој сплетен филм совршено ја реплицира убавината во прав на матирано стакло и дополнително ја вклучува бојата за да обезбеди извонредна приватност. Кога се нанесува на растојание од позадината, филмот на прозорецот изгледа целосно цврст и непроѕирен, но кога некој предмет се потпира на прозорецот, филмот ја доловува својата силуета, вдишувајќи живот во атмосферата каде што инаку би бил лишен од движење. Овој филм со замрзнат прозорец е исто така идеален за создавање уникатна шема и исечоци на дизајнот, така што ќе можете да изберете каде да скриете или да откриете. Купете Декоративен Филм Мат Замрзнат Прозорец Филм, Сребро : дозволува филтрирана светлина додека обезбедува приватност. 99 проценти УВ отфрлање. Матирано стакло изглед кој го подобрува изгледот на прозорците. Многу висока непроѕирност, цврст изглед кога надворешноста е многу посветла. Професионален леплив материјал и филм кој може да трае многу години.

R

Комплементите на стоката