.

.

НАМАЛ Колекции Конектор Машки Женски Приклучок Антена Конвертор Адаптер Сет Комплет

НАМАЛ Колекции Конектор Машки Женски Приклучок Антена Конвертор Адаптер Сет Комплет

DEN 63.84
Достапност

Опис : . Проектот е комбинација од 18 различни видови НА НАМАЛ приклучоци. Параметри : . Материјал : Бакар. Приклучок : НАМАЛ тип. 90 степен машки-женски прав агол 4 парчиња : . НАМАЛ женски на сем машки 90 степен . СМА женски НА РП СМА МАШКИ 90 степен. СМА Машки НА РП СМА женски 90 степен. РП СМА Машки НА РП СМА Женски 90 степен. 180 степен машки-женски директно 4 парчиња : . СМА Машки НА РП СМА Женски. СМА Машки НА СМА Женски. РП СМА Машки НА СМА Женски. РП СМА Машки НА РП СМА Женски. 180 степен машки-на-машки директно 3 парчиња : . СМА Машки НА СМА Машки. СМА Машки НА РП СМА Машки. РП СМА Машки НА РП СМА Машки. 180 степен женски-на-женски директно 4 парчиња : . СМА Женски НА СМА Женски. РП СМА Женски НА РП СМА Женски. СМА Женски НА РП СМА Женски. СМА Женски НА СМА Женски СО преграда. Три-насочен тип 3 парчиња : . СМА Машки до 2 СМА Женски. РП СМА Машки до 2 РП СМА Женски. СМА Женски до 2 СМА Женски. Совети : . Нормално НАМАЛ машки-игла центар, нишка внатре. Нормална НАМАЛ женски-дупка во центарот, навој надвор. РП СМА машки-дупка во центарот, навој во. РП СМА женски-игла во центарот, навој надвор. Вклучени : . 18 х НАМАЛ Колекции Конектори проектот е комбинација од 18 различни видови НА НАМАЛ приклучоци. Материјал : Бакар. Приклучок : НАМАЛ тип. Нормално НАМАЛ машки-игла центар, нишка внатре. Нормална НАМАЛ женски-дупка во центарот, навој надвор.

R

Комплементите на стоката