.

.

Олстар Перформанси Сите Лист Пролет Окови Плоча-Челик-Блк Насликани-Пар

Олстар Перформанси Сите Лист Пролет Окови Плоча-Челик-Блк Насликани-Пар

DEN 1.33
Достапност

Пролетна Окова Плоча-лист-9 Во Должина-2 Во Ширина - 1/4 Во Дебелина-1/2 Во Дупки - Челик-Црна Анодизира-Пакет Со Парови Количина 2 загради со 6 дупки за монтирање на лисни пружини се широки 9" долг х 2" и имаат дупки со дијаметар 1" на центарот. Пакет од 2. ИЗВЕДБА НА ОЛСТАР. 60055. НОВО.

R

Комплементите на стоката