.

.

Индиски облеки и установи: Практичен водич за лица да престојуваат во Индија: Детализирање на уметноста

Индиски облеки и установи: Практичен водич за лица да престојуваат во Индија: Детализирање на уметноста

DEN 526.40
Достапност

Ова е историска репродукција пред 1923 година, која беше курирана за квалитет. Обезбедување на квалитет беше спроведено на секоја од овие книги во обид да се отстранат книгите со несовршености воведени од процесот на дигитализација. Иако направивме најдобри напори - книгите може да имаат повремени грешки што не го попречуваат искуството за читање. Веруваме дека оваа работа е културно важна и избравме да ја вратиме книгата во печатење како дел од нашата постојана посветеност за зачувување на печатените дела ширум светот. Индиски облеки и установи : Практичен водич за лица да престојуваат во Индија : Детализирање на уметноста (тврд портал).

R

Комплементите на стоката