.

.

Савој Совршенство Зелка Семиња

Савој Совршенство Зелка Семиња

DEN 3.00
Достапност

Име : Савој Зелка. Ботаничко Име : Брасика олерацеа. Тип : Наследство. Големина На Зрелост : Глава со Голема големина. Денови До Зрелост : 90 Дена. Барање За Светлина : Сонце/Делумна Сенка. Време На Садење : Кул Сезона. Метод На Сеење : Внатрешна Сее. Длабочина На Садење : 1/4". Растојание На Растенијата : 24". Зони на цврстина : Сите Име : Савој Зелка Ботаничко Име : Брасика Олерацеа, Тип : Наследство Големина На Зрелост : Големи Главни Денови До Зрелост : 90 Дена, Барање За Светлина : Сонце/Делумна Сенка Време На Садење : Кул Сезона, Метод На Сеење : Внатрешна Сее Длабочина На Садење : 1/4 "Растојание На Растенијата : 24" Зони На Цврстина : Сите.

R

Комплементите на стоката