.

.

Ремек-дела Железници Торнадо Алеј - Вабаш Воз Сложувалка Од Тед Блејлок

Ремек-дела Железници Торнадо Алеј - Вабаш Воз Сложувалка Од Тед Блејлок

DEN 239.04
Достапност

Решете ја оваа загатка Од 1000 Парчиња Железници Од Улицата Торнадо по Ремек-Дела. Овие Ремек-Дела 19.25" х 26.75" 1000 парчиња Железничка Загатка беше насликана од талентираниот Тед Блејлок. Потсетувачките и сложени слики на блејлок претставуваат време кога шините владеат Со Надежите и соништата за проширување На Америка. Сликата на тед се спомени од неговото детство, во последните денови на пареа. Ова сликарство во возот содржи Пацифички Мотор Вабаш кој минува покрај земјоделско семејство и едвај избегнува торнадо. Со тоа што торнадото се наѕира во позадина и го осветлува снимањето низ небото, семејството прикажано на оваа слика со задоволство ги носи својата ќерка и нејзиното маче безбедно во подрумот на бурата. Со своето остро око и внимание на деталите, Тед Блејлок ги привлече погледите на љубителите на возот насекаде за да се намали неговото влијание врз нашата околина, иверицата што се користи во оваа загатка е изработена од рециклиран материјал. 19.25" х 26.75" 1000 парчиња Железничка Загатка-Насликана од талентираниот Тед Блејлок. Сликата на тед се спомени од неговото детство, во последните денови на пареа - ова сликарство во возот содржи Пацифички Мотор Вабаш кој минува покрај земјоделско семејство. Дебела рециклирана табла за загатки и парчиња со случајно сечење обезбедуваат цврсто вклопување и создаваат забавно искуство. Ремек - Дела-Американска Компанија За Загатки И Игри. Ние стоиме зад нашите производи и гарантираме задоволство.

R

Комплементите на стоката