.

.

Црвените Цинсинати - костум за шише

Црвените Цинсинати - костум за шише

DEN 3.00
Достапност

Црвените Цинсинати - костум за шишиња е кадилак на изолатори за шишиња Лонгнек! Неопренот „Wetsuit“ гума ќе го задржи вашиот пијалок ладен додека го расположите вашиот тим до победа. 12 мл. Изолатор за шишиња Longneck.

R

Комплементите на стоката