.

.

Американски Тркачки Фрлен Алуминиумски Раб АР 4Х100 4. Г-БЛК МАХ , АР91967098340

Американски Тркачки Фрлен Алуминиумски Раб АР 4Х100 4. Г-БЛК МАХ , АР91967098340

DEN 2560.00
Достапност

Од перформансите на патеката до улицата, имаше една константа; иновации. Тоа турка се што правиме. Американските Трки се избор број 1 за тркала за гроздобер жаришта, класични мускулни автомобили и модерни мускулни машини. Со децении наследство во мотоспортот низ секоја дисциплина, секој чекор На Американското тркачко тркало докажува една едноставна работа. Ниеxe2x80 x99re никогаш не мирува. Американски Тркачки Фрлен Алуминиумски Раб AR919 16 X7 4 X100/4.5 G-BLK MACH 40 MM, AR91967098340. АР91967098340. 4х100/4.5 шема на завртки. Материјал : Леано Алуминиум.

R

Комплементите на стоката