.

.

Mophie Powerblu Bluetooth слушалки за iPhone & Android - црна

Mophie Powerblu Bluetooth слушалки за iPhone & Android - црна

DEN 799.20
Достапност

Слушалките со висок квалитет на Bluetooth е одлична за телефонски повици во возилото или на чекор. Конечно, нема повеќе мртва батерија благодарение на вклучената станица за полнење ги одржува слушалките наполнети 30 часа време на разговор. Интелигентната технологија за заштеда на електрична енергија гарантира дека траењето на батеријата на слушалките е секогаш оптимизиран. Заштита на ветер и двојни микрофони со технологија за откажување на бучава DSP, му овозможуваат на тоа да се изврши сигурно под сите услови. Едноставно кликнете на копчето Повик за да ги активирате Siri или други апликации за гласови на телефон или користете ги вградените команди за говор. Висококвалитетна слушалка со Bluetooth со станица за полнење (капацитет на батерија од 900 m Ah). Интелигентна технологија за заштеда на електрична енергија : Автоматско подготвување и автоматско полнење - 30 часа време на разговор и 30 дена време на подготвеност. Микрофони со двојни слушалки со технологија за откажување на бучава DSP. Команди за препознавање на говор без раце со еден клик за активирање на Siri или други апликации за говорни говорни.

R

Комплементите на стоката