.

.

Хамилтон Бич Индукција Пренослива Плоча За Готвење

Хамилтон Бич Индукција Пренослива Плоча За Готвење

DEN 1.00
Достапност

Индукција На Плажа Хамилтон Пренослив Готвач, Електронски Часовник/Тајмер, Пренослив Индукција На Плажа Хамилтон Пренослив Електронски Часовник/Тајмер За Готвење : Да. Тип На Инсталација : Пренослив. Тип На Елемент За Готвење : Индукција. Тип На Елемент За Готвење : Индукција. Електронски Часовник/Тајмер : Да. Тип На Инсталација : Пренослив.

R

Комплементите на стоката