.

.

Чекан Бои Хартија 20lb 8.5 11 Тиркизна 5000 Случај 10382-0CASE

Чекан Бои Хартија 20lb 8.5 11 Тиркизна 5000 Случај 10382-0CASE

DEN 1.00
Достапност

IP Hammermill Fore MP 30 PC 20 фунти. Обоената Хартија за Копирање е без киселина.HAMMERMILL Fore пратеник боја е врвот изрез хартија која работи ефикасно низ сите канцелариски слики опрема. Боја : Тиркизна. Големина на хартија : 8 1/2 " х 11". 5000/Случај. Тежина на хартија : 20 килограми. Жито насока : жито долго. Заврши : Бонд. Непроѕирност : 87.0. Дебеломер : 4 Пт. Архив : Киселина слободен/алкални. М тежина : 10. Одлично за кодирање во боја. СФИ сертифициран. Мазна, рамномерна површина со голема непроѕирност за минимално прикажување, најдобро за сите канцелариски машини. 99.99% џем слободен гаранција. Користи : Копии, кодирани форми во боја, билтени, флаери, брошури, прирачници, ценовници, извештаи, преписка. Продадени како 5000/Картон. Продадени како 5000/Картон. Боја : Тиркизна. Жито насока : жито долго. Архив : Киселина слободен/алкални. Мазна, рамномерна површина со голема непроѕирност за минимално прикажување, најдобро за сите канцелариски машини. Големина на хартија : 8 1/2 "х 11". Заврши : Бонд. М тежина : 10. 99.99% џем слободен гаранција. 5000/Случај. Непроѕирност : 87.0. Одлично за кодирање во боја. Користи : Копии, кодирани форми во боја, билтени, флаери, брошури, прирачници, ценовници, извештаи, преписка. Тежина на хартија : 20 килограми. Дебеломер : 4 Пт. СФИ сертифициран.

R

Комплементите на стоката