.

.

Кардоне Реман Комплетна Решетка За Управување Со Долга Решетка, в о Надворешните Краеви на Шипката за Вратоврска се Вклопуваат изберете: 2004 - КАДИЛАК СРХ

Кардоне Реман Комплетна Решетка За Управување Со Долга Решетка, в о Надворешните Краеви на Шипката за Вратоврска се Вклопуваат

DEN 0.33
Достапност

Кардон Решетката и Пинион-Преработени Кардон Реконструираната Решетка и единиците За Шипки се изградени за да ги исполнат или надминат перформансите НА ОЕМ.Карактеристики и Придобивки : Заштитна обвивка нанесена на секоја единица, каде што е применливо, за продолжување на животниот век на единицата 100% тестирање на перформансите за да се обезбеди совршено вклопување, функција и сигурни перформанси 100% компјутеризирано хидраулично тестирање, каде што е применливо, за правилен проток, истекување и перформанси обезбедува совршено вклопување и функционални пруги се на површина до прецизни спецификации за да се спречи истекување помеѓу коморите и да се продолжи животниот век на единицата 100% нов о.

R

Комплементите на стоката