.

.

БОШ КПС8. 500W По Канал 8-Канален Засилувач

БОШ КПС8. 500W По Канал 8-Канален Засилувач

DEN 3.33
Достапност

Засилувачот Electro-Voice CPS8. 5 нуди осум независни блокови на засилувач Со Променлив Погон Од Класа D (VLD), секој способен да испорача До 500 Вати во ниско-Z или високо-Z оптоварувања. BOSCH CPS8. 5 500 W По Канал 8-Канален Засилувач : 8 x 500 W. Високо Ефикасен Класа-D Дизајн. Оптимизиран за постојана инсталација.

R

Комплементите на стоката