.

.

Харли Дејвидсон Мотоцикл Сет Серија Диекаст Модели Од Маисто

Харли Дејвидсон Мотоцикл Сет Серија Диекаст Модели Од Маисто

DEN 3.33
Достапност

Харли Дејвидсон мотоцикл 6pc Сет Серија 34 1/18 Deecast Модели Од Маисто-Сосема нов 1 : 18 скала diecast Харли Дејвидсон мотоцикл 6pc Сет Серија 34 Од Маисто. - Сосема нова кутија. - Тркала се тркалаат и управуваат. - Изработен од леан метал со некои пластични делови. - Приближни Димензии : Л-6,25, Н-3,75, В-1,5 Инчи. - 2015 Харли-Дејвидсон Стрит 750-2014 Харли-Дејвидсон Железо 883-2013 Харли - Дејвидсон Флтк Електра Глид Ултра Лимитед-2012 Харли-Дејвидсон XL1200 V Седумдесет И Два-2006 Харли-Дејвид Харли Дејвидсон мотоцикл 6pc Сет Серија 34 1/18 Diecast Модели Од Маисто .

R

Комплементите на стоката