.

.

Forney Industries 5 .008 Brush Wire Wheel Fine Cretped W 1 2 и 5 8 Arbor 72743

Forney Industries 5 .008 Brush Wire Wheel Fine Cretped W 1 2 и 5 8 Arbor 72743

DEN 143.84
Достапност

5 "Затегната четка за жица од тркала е одлична за чистење и мешање на површини, отстранување на светлосни закопчиња, боја и корозија. Се користи за акција за четкање со средна должност. Форни Индустри е една од најдолгите компании за работа со метали во сопственост на Америка. 1932 година, Форни нуди повеќе од 5.000 производи за хардвер, автомобилски, фарма и ранч и направете ги пазарите. Ако имате работни прашања во метал, имаме одговори. Бевме посветени на вашиот успех без оглед на големината на локацијата или Потребно. наменети.

R

Комплементите на стоката