.

.

Вокер 350-33030

Вокер 350-33030

DEN 1392.00
Достапност

Управување со мотори на моторот Вокер и сензори за кислород/воздух се дизајнирани и развиени да бидат замена на производители на оригинална опрема за многу возила ширум светот. Секој дел број е произведен за специфична примена, позиција за вклопување на возилото и ќе обезбеди релевантни повратни информации за дијагностички систем, како што се бара од ECU.Newer возилата ќе складираат кодови за грешки во ECU, некои ќе се однесуваат на погодениот сензор и неговите придружни системи. Неуспешниот сензор може да се направи познат себеси со тоа што моторот е лошо да работи, да ја зголеми потрошувачката на гориво, емисиите на издувни гасови или да осветли светло на индикаторот за дефект на (MIL). Исто така, треба да се проверат и сензорот, жицата и конекторот за физичко оштетување. Ова, најверојатно, ќе предизвика да се скрати нивниот оперативен живот. Ние сме автомобилски ISO9001/TS 16949 овластена компанија, со не-паралелна услуга за клиенти, маркетинг и испорака. Нашите електронски и хартиени каталози се дизајнирани за денешниот брз пазар, заедно со пакувањето за привлекување очи. Од 1946 година, Walker Products е избор број еден за сензорите за управување со моторот и компонентите на системот за гориво потребни за вашето возило. Вокер 350-33030.

R

Комплементите на стоката