.

.

Махле издувен вентил

Махле издувен вентил

DEN 1976.96
Достапност

Издувниот вентил Mahle Mahle произведува внес и издувни вентили во фалсификувани и топло-ексклузивни верзии во мноштво материјали за бензин и дизел мотори со секоја големина. Во зависност од стресовите на кои се подложени, вентилите се засилени околу седиштето, зацврстени, нитрини или хромирани. Шупните вентили исполнети со натриум можат да се користат за екстремно високи термички и механички оптоварувања. Бидејќи стресовите на компонентите продолжуваат да растат во современите мотори, Махле се фокусира на тековниот развој на ладените вентили. Карактеристики и придобивки : ОД квалитет оптимизиран за јачина на топлина и отпорен на корозија, обложен со хром или нитриран стебло оптимизирано за да се спротивстави на издувниот вентил за абење.

R

Комплементите на стоката