.

.

Соларна лилјак Заштита на очите FL3B- лебдечки лилјак со поларизирани леќи

Соларна лилјак Заштита на очите FL3B- лебдечки лилјак со поларизирани леќи

DEN 239.52
Достапност

Половината рамка без безобразен материјал во лебдечки материјал TR90 со мат анти-рефлексија Црна завршница има сини акценти. Пратеник Зелена поларизирана нијанса : 15% трансмисија на светлина и одличен избор за лов на патка и фазан затоа што го истакнува зеленото правење на родовиот препознавање полесно од поголеми растојанија. Очилата за сонце ќе лебдат високо на површината на водата. GP сива поларизирана нијанса : 15% трансмисија на светлина и нијанса на општа намена. Пловечкиот лилјак FL3 B-1 е достапен со четири различни поларизирани опции за нијанса кои ќе ги подобрат визуелните перформанси на полето. Сините акценти помагаат при лоцирање на лебдечките очила за сонце на површината на водата.Сончев лилјак за заштита на очите FL3 B-1 лебдечки лилјак со поларизирани леќи ги има заштитени очите на отворено, без оглед какви се светлосните услови или активност на отворено поврзани со вода. Оваа нијанса е одлична нијанса за лов на игри со елени и Upland, бидејќи го истакнува контрастот помеѓу видливоста на играта со кафеава и бела боја. MP Green Polarized Lens има 15% светлосен пренос и го истакнува зелениот, со што е полесно да се идентификуваат видовите и полот на играта кои имаат одредена зелена боја измешана со други бои. Леќите ги блокираат сите UV бранови должини. Леќите се поликарбонат за крајната во лесна удобност, заштита на очите и издржливост. Леќите се завиткаат околу лицето на носителот за да се заштитат од сите агли. Леќите имаат подлабока вертикална длабочина за носителите со рамни образи. Рамката е половина беспрекорен дизајн за неограничен вид кога гледа надолу. Сивите поларизирани леќи имаат 15% пренос на светлина и е нијанса на неутрална густина што значи дека ги филтрира сите бои на светлината подеднакво. Пловечкиот лилјак FL3 B-1 има плитка вертикална длабочина на леќи за високи образи. Леќите имаат облога против гребење на предните и задните површини и се завиткаат околу лицето на носителот за заштита од сите агли.

R

Комплементите на стоката