.

.

Целосна HP 225 45- W гума

Целосна HP 225 45- W гума

DEN 3.33
Достапност

Ова обезбедува тивко и удобно искуство во возењето. Ова ја прави гумата полесна за употреба во сите временски услови и промовира исклучителни нивоа на безбедност на возењето во текот на целата година.

R

Комплементите на стоката