.

.

Кралицата на кралицата на островот Марко, ноќен штанд и градите

Кралицата на кралицата на островот Марко, ноќен штанд и градите

DEN 2.33
Достапност

Креветот на кралицата на островот Марко, ноќниот штанд и дизајнот на градите се карактеризираат со природни ратан ткаени плетени и махагони цврсти материи. Рафинирана завршница на цимет. Слушалката и подножјето содржат внатрешно подлога за дополнителна удобност. Акценти завиткани од кожа.

R

Комплементите на стоката