.

.

Оригинален 224-3523WR. Клип на мотор

Оригинален 224-3523WR. Клип на мотор

DEN 717.28
Достапност

Карактеристики Cle Scle224-3523 Wr.020mahle Оригиналните клипови се квалитетни OE и ги имаат истите одлични карактеристики на ОЕ, како што се компензирани ринги, за да се обезбеди соодветно оптеретување на прстенот и контрола на маслото, како и дизајни за контрола на експанзија за мали фитинзи за да се намали бучавата на моторот, абењето, емисиите, емисиите, да и подобрување на контролата на нафтата. Mahle нуди клипови подготвени за инсталација со монтирани клипни прстени, со пин и клипови вклучени за погодност на градителот на моторот . Mahle Original 224-3523 WR.020 мотор клип.

R

Комплементите на стоката