.

.

Карат Т.В. Дијамант 10kt жолто злато единечен ореол крчен прстен за ангажман на крст

Карат Т.В. Дијамант 10kt жолто злато единечен ореол крчен прстен за ангажман на крст

DEN 0.67
Достапност

Направете го тој посебен момент магичен со овој исклучителен прстен за ангажман на дијаманти. Стручно направено во ладно жолто злато, прстенот прикажува дијамант опкружен со единечна рамка поставена со помали дијаманти на акцент. Империјал 1/2 Карат Т.В. Дијамант 10kt жолто злато единечен ореол крчен прстен за ангажман : дијамантска тежина : 1/2 ct. T.W.Diamond Color : H-Idiamond Clarity : I2 Diamond Setting : Pave Setcraided во 10kt Yellow Goldawaplaible во големини 6-9 Nearn Morelearn за дијаманти.

R

Комплементите на стоката