.

.

Cardone Rebructured Air Mass Sensor одговара Изберете: 1998- Volkswagen Passat, 1993- Volkswagen Jetta

Cardone Rebructured Air Mass Sensor одговара Изберете: 1998- Volkswagen Passat, 1993- Volkswagen Jetta

DEN 1.00
Достапност

Cardone повторно воспоставен сензор за масовен проток на воздух (MAFS) Cardone повторно воспоставен сензори за проток на воздух (MAFS) прецизно следете ги O.E.M. Излезни криви и одржување на толеранции за спецификација за да се обезбедат точни читања на алатки за скенирање за правилно работење. 100% распределување на критичните компоненти обезбедува супериорни електрични врски нема наизменични неуспеси и подолг живот на производот. Сензорите за проток на воздухот A1 кардон (MAFS) обезбедуваат сигурни перформанси што ја елиминираат можноста возилото да запре. Карактеристики и придобивки : Тестирањето за валидација на возилото Обезбедува правилно вклопување на производот и функции на ОЕ компоненти со високи стапки на неуспех се 100% заменети Сите електронски модули се 100% тестирани за да се обезбеди дека тие ги исполнуваат барањата на ОЕ за апликацијата напредна роботска опрема обезбедува прецизност направени единици и единици и единици и единици и единици и единици и единици и единици за изработени единици и Конзистентен висок квалитет со секој дел прецизно следете ги излезните кривини и да одржувате толеранции на спецификации за да обезбедите точни повратни информации за ECM и читање на алатката за скенирање картоно за повторно воспоставен од производниот сензор за воздушна маса се вклопува за избор : 1998-1999 Volkswagen Passat 4 Cyl 1,8 L 1993-1998 Volkswagen Jetta 4 Cyl 2 L 1995-1999 Volkswagen Cabrio 1997-2000 Audi A4 4 Cyl 1,8 L 1993-1998 Volkswagen Golf 4 Cyl 2 L 1995-1996 Volkswagen Passat 4 Cyl 2 L и повеќе-Додадете го вашето возило на нашиот вклопен додаток за да проверите.

R

Комплементите на стоката