.

.

Ребро од трева 13 5.00- гума

Ребро од трева 13 5.00- гума

DEN 1.00
Достапност

Ребрата OTR Turf е дизајнирана за одличен баланс на влечење и мало влијание врз опремата за трева. Минимална набивање на деликатна трева. Дизајн на ребра. Наменето за употреба на нула косилки за вртење во комерцијална употреба. Добар избор за паркови, гробишта, терени за голф, општинска употреба.

R

Комплементите на стоката