.

.

Експерт градинар 2.5QT Сина Сиболдана Елеганс домаќин хостеи во живо растенија одгледувач тенџере

Експерт градинар 2.5QT Сина Сиболдана Елеганс домаќин хостеи во живо растенија одгледувач тенџере

DEN 669.44
Достапност

Големите, длабоко сино-зелени, лисја во форма на срце ќе го направат Хоса да биде издвојување во градините во сенка оваа година. Hosta Sieboldiana Elegans е главна основа на сенката или шумската градина, благодарение на впечатливото, смело зеленило. Додавајќи интерес за делумни услови за сенка или целосна сенка, исто така добро се спарува со други растенија што цветаат сенка или lingубители на сенка. Иако е фаворизирана за своето зеленило, тоа цвета во лето. Испраќа долги стебла на мали цвеќиња во форма на bellвонче. Напредува во органски богати почви. Овој 3-пакет на растенија се добро воспоставени и ќе донесе моментално влијание врз градинарските кревети. Кога ќе пристигнат вашите растенија, извадете ги од кутијата и водата домаќин ако почвата се чувствува суво. За здрави растенија кои ќе цветаат цела сезона, едноставно вода по потреба. Нахрани растенија со ѓубриво со сите намени во пролет и паѓаат во основата на растението. Висина : 14 in. Ширина : 18 in. Лесен услов : Дел Сонце. Температура : -30 ° F. Тешкотија : Харди во зони 5-9. Вода доследно, во основата на растението, сè додека не се утврди. Проверете секој ден за време на топло, суво време . Оваа ставка може да се најде во продавница. Предметот и бојата може да варираат во продавница.

R

Комплементите на стоката