.

.

Свеќичката Одговара изберете: 2011-ХОНДА ЦР-З, 2011 - МАЗДА МАЗДА2

Свеќичката Одговара изберете: 2011-ХОНДА ЦР-З, 2011 - МАЗДА МАЗДА2

DEN 1487.84
Достапност

Шампион Иридиум - Кутија Свеќичка Одговара Изберете : 2011-2016 ХОНДА ЦР-З 4 Цил 1,5 Л 2011-2014 МАЗДА МАЗДА2 4 Цил 1,5 Л 2004-2005 МАЗДА 3 4 Цил 2 Л 1985-1988 ОЛДСМОБИЛ КОТЛАС ВРХОВЕН 8 Цил 5 Л 1994-1997 1999-2000 Хонда Цивик 4 цил 1,6 л 1985 ОЛДСМОБИЛ Делта 88 8 ЦИЛ 5 Л 1986-1987 БУИК РЕГАЛ 8 цил 5 Л 1998-1999 ЈАГУАР XJ8 8 цил 4 Л 1994-1995,1997-2001 АКУРА ИНТЕГРА 4 Цил 1,8 Л 1985-1987 Олдсмобил Котлас Салон 8 Цил 5 л 1995 доџ неон 4 ЦИЛ 2 Л 1995 ПЛИМУТ НЕОН 4 ЦИЛ 2 Л 1986 ПОНТИЈАК ПАРИЗИЕН 8 Цил 5 Л 1985 ОЛДСМОБИЛ ТОРОНАДО 8 Цил 5 Л 1986-1990 ШЕВРОЛЕТ КАПРИС 8 ЦИЛ 5 л 2003 ЈАГУАР ХКР 8 Цил 4.2 Л 1995-1998 орел талон 4 цил 2 л 1985-1988 Олдсмобил ПРИЛАГОДЕНО КРСТОСУВАЧ 8 ЦИЛ 5 Л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО вашето возило Во Нашиот Додаток За Вклопување ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

R

Комплементите на стоката