.

.

Широко огледало рамно помалку блескаво предна површина обложена со хромирана стакло

Широко огледало рамно помалку блескаво предна површина обложена со хромирана стакло

DEN 2543.84
Достапност

"Бродвеј " нема да одговара на огледалата со висина повеќе од 80мм или помалку од 55мм спецификација : одговара : Универзална5 Достапна должина : 240мм, 270мм, 300мм, 360мм, 400мм2 Достапни типови на дизајн : рамен или конвексексКЛУЗИВИЗИВНО ИСПИТУВАЕ И Инженерство од Наполекс, јапонски, јапонски, јапонски блескаво искривување на хромирана стакло со обложена од хромирана стакло, со висока прецизна хромирана стакло за сечење на половина во споредба со редовните алуминиумски стакло-распрскувачки стакло Безбедност и цврста инсталација со клипинг, потенка централна единица дава совршено вклопување во повеќето постојни простории на простории, пошироки прегледи од А. Постојно огледало за да се намалат слепите дамки за безбедносно огледало Висина на огледалото 55-80мм Карактеристики : Огледалата на Бродвеј се од најдобрите широки ретровизори во светот со над 15 милиони продадени ширум светот. Елиминирајте ги слепите дамки широк агол преглед на огледалото Едноставно клип на кој било ретровизор на задниот преглед на автомобилот (без завртки, без лепак) Лесно и безбедно инсталирање Ултра тенок дизајн може да се вклопи на скоро секое возило на безбедносниот уред за безбедност на распрскувачот на патот, помалку блескав рефлектор на предната површина хром стакло. Ниско искривување, сјај за сечење на стакло со висока прецизност на хром за половина во споредба со редовно алуминиумско стакло. Заштита за безбедност на стакло против стакло. Лесна и цврста инсталација со клипинг, потенка централна единица дава совршено вклопување на повеќето постојни огледала на просториите. Опфаќа пошироки погледи од постојното огледало за да ги намали слепите точки за безбедносен погон.

R

Комплементите на стоката