.

.

Хипер тешка инка за високи перформанси со брзина, 10718WRHT

Хипер тешка инка за високи перформанси со брзина, 10718WRHT

DEN 0.67
Достапност

Серија за инка за високи перформанси од Хопкинс. Овие Ultimate Funnels вклучуваат најдобри во карактеристиките на час кои помагаат да се заврши работата побрзо и полесно. Карактеристики вклучуваат : чувари на прскалки за не-пораки, лесни држења за зафат, канали за брзина и широки отвори за шипки. Каналите за брзина ја зголемуваат стапката на проток. Различно држење на рака за подобар зафат. Не-Мес Сплаш чувар. Разновидна форма и дизајн за сите видови на потреби за апликација за брзо полнење. Робустен дизајн на производи за долготрајна употреба.

R

Комплементите на стоката