.

.

Рестартирајте ја проверете двојна џебна ручек

Рестартирајте ја проверете двојна џебна ручек

DEN 0.33
Достапност

Ова рестартирање на торбичката за џеб со двојно џеб ќе помогне да се организира ручекот на вашето дете за училиште, излети или ден во паркот. Се одликува со удобна рачка за носење и отвори за патенти за лесен пристап. Изолираната торба за ручек ви овозможува да го користите предниот патент за прибор, салфетки или други мали предмети што ви се потребни при рака, а внатрешните марамчиња чисти за лесно чистење. Доволно е големо да го носите вашиот ручек и доволно мал за лесно да се справите. Рестартирајте ја проверете двојно џеб за ручек : Изолирана торба за ручек со 2 прегради. Отвори за патенти. Торба за ручек за деца со рачки за носење.

R

Комплементите на стоката