.

.

Прекинувач за рачно ресетирање на доктор

Прекинувач за рачно ресетирање на доктор

DEN 1856.00
Достапност

Доктор 31202 рачен прекинувач за ресетирање (100 засилувачи); Водоотпорен ; Панел или поставена на површина; Е во согласност со SAE JI625; Вклучува терминален капак; Секој; 100А; Овој доктор за рачно ресетирање на колото (100 засилувачи) е висококвалитетен прекин на кола за прекинувачи од нашите автомобили, морски и GPS автомобилски колекции за управување со струјни струјни струјни колачи. Водоотпорен. Панел или поставена на површина. Во согласност со SAE JI625. Вклучува терминален капак. Секој. 100а.

R

Комплементите на стоката