.

.

Нов Главен Цилиндар со 13 Сопирачки одговара 2002-Лексус, Тојота

Нов Главен Цилиндар со 13 Сопирачки одговара 2002-Лексус, Тојота

DEN 1722.24
Достапност

Градејќи се на децениско искуство користејќи обратен инженеринг за повторно производство на производи за сопирање, инженерите НА КАРДОНЕ прецизно ги дизајнираа Нашите Кардонски Нови Главни Цилиндри за да одговараат на перформансите На О.е. Испорачана со нови о. е.-квалитетни пломби и чаши, секоја единица е тестирана на издржливост за да обезбеди совршено вклопување, функција и сигурни перформанси. Апликација за возило : Лексус ЕС300 2003-02, ЕС330 2006-04; Тојота Камри 2006-02, Солара 2008-04. Само о. е.-квалитетни пломби и чаши се користат за да се обезбедат перформанси И сигурност на о.е. Сите гумени компоненти ги исполнуваат спецификациите На С. А. Е.. Хардверот за монтирање и комплетите за крварење се испорачуваат со секоја единица за да се направи процесот на инсталација и крварење побрз и полесен (каде што е применливо). Досадите ги исполнуваат критичните спецификации за микро-завршница за елиминирање на дупчење и корозија, причина за предвремено откажување. Одлеаноците имаат премиум заштитна обвивка за да ја минимизираат корозијата и да го продолжат животниот век на единицата. Заптивките се циклираат на температура од -30°F до +220°F за да обезбедат сигурни перформанси за време на вашето секојдневно патување. Пластичните резервоари се тестирани со вакуум за да се осигураат дека нема истекување.

R

Комплементите на стоката