.

.

Поставена мелодија на жолта врата во поставени звуци на животни

Поставена мелодија на жолта врата во поставени звуци на животни

DEN 2.67
Достапност

Децата ќе ги сакаат звуците на животните вклучени во овие диференцирани игри за слушање дизајнирани да одговараат на потребите на сите ученици. Како и да биде одлична забава, игрите ќе помогнат да се развијат основните вештини за звучна дискриминација кои ја поддржуваат добрата фонолошка и фонемичка свест. Од познати домашни животни и миленичиња до диви животни, овој пакет нуди јасни картички во боја и реални звучни ефекти кои им помагаат на децата да учат внимателно да слушаат и да прават разлика помеѓу звуците. Комплетот вклучува 30 картички, аудио ЦД и упатства за игри. Децата ќе ги сакаат звуците на животните вклучени во овие диференцирани игри за слушање дизајнирани да одговараат на потребите на сите ученици. Диференцираните игри за слушање ги развиваат основните вештини за звучна дискриминација кои ја поддржуваат добрата фонолошка и фонемичка свест. Овој пакет нуди јасни картички во боја и реални звучни ефекти кои им помагаат на децата да научат внимателно да слушаат и да прават разлика помеѓу звуците.

R

Комплементите на стоката