.

.

dweb freeshippingfreereturns thu септември 11: AM PDT

dweb freeshippingfreereturns thu септември 11: AM PDT

DEN 475.20
Достапност

Комплексната мешавина на хме и дво-карамелни кармела со светлина. Landshark Lager ви помага да ја задржите таа плажа чувство со вас, кога и каде и да одите. 4,7% АБВ. Роден во Маргаритавил, овој лагер во стилот на островот е комплексен спој на хме и дво-карамелни малти со лесен, освежувачки вкус и навестување на солена сладост. Тоа е одлично пиво за плажа, базен, езеро или секогаш кога сте во расположение за лето. Уживајте одговорно.

R

Комплементите на стоката