.

.

Прекинато - батерија на PowerWorks 60V 2.5AH, 2903813

Прекинато - батерија на PowerWorks 60V 2.5AH, 2903813

DEN 1.67
Достапност

Batteries Lithium-јонски батерии на Power Works 2.5 AH-батериите на Power Works 60 V обезбедуваат моќ за вашата алатка и засилувачите (AH) обезбедуваат време на траење на вашата алатка. Целосно наполнети 2,5 AH батерии ги овластува вашите алатки и обезбедува доволно време на траење за да ја завршите работата. Компатибилен со сите алатки за напојување 60 V. 2,5 AH Наплати за батерија во рок од 75 минути, кога го користите полначот Power Works 2 Amp. Вградената светлина на индикаторот за гориво ви овозможува да знаете колку полнење е оставено и батериите се дизајнирани да работат бесплатно, добивате 100% моќност сè додека не се исцрпи полнењето. Сите батерии имаат 2-годишна гаранција 60 V 4 AH (216 Wh) литиум-јонска батерија обезбедува без згасна моќност без загуба на меморија по полнењето. Индикаторот за гориво на батеријата на одборот овозможува по барање на преостаната моќност. Наплати за 120 минути со користење на полначот на Power Works. • Оваа батерија е компатибилна со сите алатки за напојување 60 V и Snapper 60 V (SP60 V, SC60 V, SH60 V, ST60 V, SB60 V). Батеријата не е компатибилна со Green Works 60 V или кои било други брендови што не се наведени.

R

Комплементите на стоката