.

.

Воен меч Агинкур

Воен меч Агинкур

DEN 3.00
Достапност

Севкупно : 39 "; сечило : 30.625 " L Стандарден раб од не'рѓосувачки L; Рачка : Црна Л синтетичка; Други информации : 1065 Високо јаглерод не'рѓосувачки заострен сечило со двојно раб. Затемнет, завршен во битка. Двоен зафат со не'рѓосувачки чувар и пумел на дискот. 6 "Крст стража. Совпаѓање на црно дрво за краста со ремен. Сертификат за автентичност. Бокс.

R

Комплементите на стоката