.

.

10к Бело Злато Кафеав Дијамант Кластер Прстен 1-Cttw

10к Бело Злато Кафеав Дијамант Кластер Прстен 1-Cttw

DEN 2.00
Достапност

Тип на Благороден Метал : 10кт Бело Злато Прибл. Грам Тежина : 7.026 Вкупна Тежина На Скапоцен Камен Карат : 1 & 3/8 Примарен Тип На Скапоцен Камен : Кафеав Дијамант Примарен Облик На Скапоцен Камен : Тркалезна Примарна Дијамантска Боја : Кафеава Јасност На Примарниот Скапоцен Камен : I1-I2 Основно Поставување На Скапоцен Камен : Поплочување-поставете Примарен Скапоцен Камен Каратна Тежина : 0,4 Дијамант 2 Тип : Дијамантски Скапоцен Камен2 Форма : Принцеза Скапоцен Камен2 Боја : G-H Gem2 Јасност : I1-I2 Gem2 Поставување : Канал-поставете Скапоцен Камен 2 Каратна Тежина : 0,28 Дијамант 3 Тип : Дијамант Скапоцен Камен3 Форма : Тркалезна Скапоцен Камен3 Боја : G-H Gem3 Јасност : I1-I2 Gem3 Поставување : Кластер Скапоцен Камен 3 Каратна Тежина : 0,71 10k Бело Злато Кафеав Дијамантски Кластер Прстен 1-3/8 Cttw.

R

Комплементите на стоката