.

.

Мојата слатка loveубов бебе кукла со гардероба, кафени очи

Мојата слатка loveубов бебе кукла со гардероба, кафени очи

DEN 431.68
Достапност

Оваа моја слатка loveубовна кукла за бебе со сет на гардероба има 12,5-инчен винил бебешки кукла со големи, убави очи. Децата можат да уживаат во промена на облеките на бебето, бидејќи целата нејзина облека може да се отстрани. Додатоците вклучуваат три дополнителни облеки на пластични закачалки (покрај облеката што ја носи) и корисна тота за да се задржи сè. Оваа моја слатка loveубовна кукла за бебе со сет на гардероба има 12,5-инчен винил бебешки кукла со големи, убави очи. Децата можат да уживаат во промена на облеките на бебето, бидејќи целата нејзина облека може да се отстрани. Додатоците вклучуваат три дополнителни облеки на пластични закачалки (покрај облеката што ја носи) и корисна тота за да се задржи сè.

R

Комплементите на стоката